Слави сложи младата си държанка в златна клетка. Пуска я навън само с мама!

0

Мартина Джорджевич, младата фитнес инструкторка, която успя да примами Слави Трифонов и да го прикотка към себе си, се оказа изведнъж от златна птица в златна клетка.

Блондинката, която преди да стане държанка припечелваше като треньор на богати и известни българи, вече няма право да работи. Няма право и да излиза, да се среща с приятели, да се мотае по молове и заведения.

Запознати коментират, че Трифонов й позволявал да излиза единствено с майка й, и то на публични места.

И ако мнозина смятат, че това е живот в окови, самата Мартина не се оплаква. Тя се наслаждава на богати и охолен живот, който телевизионерът й осигурява. Освен че имала достатъчно пари за харчене във всеки един момент, тя живеела в страшен лукс. А подаръците, които получавала, били много и ежедневни.

Сред тях впечатление правят хладните оръжия, с които редовно Трифонов дарява своята половинка. И ако повечето жени не биха оценили подобен армаган, то Джорджевич демонстрира искрена привързаност към мечовете й ножовете, с които се подвизава дори навън.

Неведнъж тя е виждана на заведение, старателно подредила ключовете, телефоните и хладните си оръжия, от едната страна, и кафето и пастичката, от друга.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки