Сестрата на Саня Борисова: не е ли по-красива от нея? Грее на билбордове в Дубай!

0

С нескрита гордост Ирена Борисова, сестрата на актрисата Саня Борисова, която се подвизава като Рене, се похвали, че е част от световна рекламна кампания.

Нейни снимки, заедно с куп други хубавици, красят билбордове в страната на богатите Дубай. Става дума за кадри, които са част от рекламна кампания на верига магазини в Щатите. Брандът е изключително популярен сред заможните янки. Предлага луксозни стоки на доста високи цени.

Това обстоятелство допълнително кара Рене да се чувства специална и красива. Без съмнение е довело и до значително набъбване на банковата й сметка, коментират запознати.

Ще припомним, че вече от 16 години Ирена живее и работи в Дубай. Основно се препитава като модел, но преди време и то за продължителен период беше пиар на един от най-популярните комици в емирствата.

Освен пред обектива, сестрата на Саня се труди и върху клавиатурата. Притежава и собствен сайт за красота, като неведнъж е коментирала, че лично проверява качествата на всеки продукт или марка, които намират място в нейното виртуално кътче. Преди време в свое интервю Ирена разкри, че има сериозна връзка в живота си. Възнамерява да се врече във вярност на партньора си, допълни тя, но остави под въпрос кой точно е мъжът, грабнал сърцето й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки