Николаос израснал без баща! От безпаричие къртил плочки и носил паркет

0

Оказва се, че участта на Николаос Цитиридис не е от най-розовите. Става дума за детските му години и за това, че той е раснал абсолютно без баща.

Майката на водещия е тази, която го отгледала от-до. Но нито за миг Николаос не съжалява и не окайва положението си. Напротив, изключително горд и доволен е от примера, който е дала родителката му. И от това, че сам се е научил да се справя с живота, макар и в неврътна възраст.

Връщайки се назад в годините, Цитиридис разказва, че живял в Атина до петата си година. След това с майка му се преместили в София. За да й е от помощ, той започнал да припечелва по някой лев още от 16-годишен, като често работата била тежка и неблагодарна.

Вместо да обикаля с младежки компании, бъдещият водещ къртел плочки и влачил паркет и тежки премети. Целта му била да изкара някой лев. С умиление си спомня за случай, в който мила дама му платила двойно, защото разбрала, че събира пари за море.

В крайна сметка щастието се усмихнало на Николаос. Всичките години, в които работел какво ли не с идеята да подпомогне крехкия семеен бюджет, останали в миналото. Сега изкарвал завидни пари, с които можел да покрива всичките си нужди.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки