Николаос израснал без баща! От безпаричие къртил плочки и носил паркет

0

Оказва се, че участта на Николаос Цитиридис не е от най-розовите. Става дума за детските му години и за това, че той е раснал абсолютно без баща.

Майката на водещия е тази, която го отгледала от-до. Но нито за миг Николаос не съжалява и не окайва положението си. Напротив, изключително горд и доволен е от примера, който е дала родителката му. И от това, че сам се е научил да се справя с живота, макар и в неврътна възраст.

Връщайки се назад в годините, Цитиридис разказва, че живял в Атина до петата си година. След това с майка му се преместили в София. За да й е от помощ, той започнал да припечелва по някой лев още от 16-годишен, като често работата била тежка и неблагодарна.

Вместо да обикаля с младежки компании, бъдещият водещ къртел плочки и влачил паркет и тежки премети. Целта му била да изкара някой лев. С умиление си спомня за случай, в който мила дама му платила двойно, защото разбрала, че събира пари за море.

В крайна сметка щастието се усмихнало на Николаос. Всичките години, в които работел какво ли не с идеята да подпомогне крехкия семеен бюджет, останали в миналото. Сега изкарвал завидни пари, с които можел да покрива всичките си нужди.

Прегледана: 7534

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки