Рачков скача в дълбокото! С най-високата заплата в родния ефир ще прави сечено на бившата си Мария Игнатова

0

Зрителите са притаили дъх. Всички погледи са насочени към 7 март, когато стартира самостоятелното неделно шоу на комика Димитър Рачков.

Първото издание на предаването ще бъде следено с огромен интерес заради няколко основни причини, коментират в кухнята на телевизията.

Запознати споделят, че за да води всяка неделя вечер той ще прибира най-високия хонорар, наличен в родната телевизионна действителност.

Не парите, но желанието да натрие носа на бившата си Мария Игнатова обаче се смята за основен действащ момент за активизацията на къдрокосия зевзек.

Неговото предаване, което се очаква да стартира до седмици, ще се излъчва по едно и също време с „Папараци ново 20“. Там именно се изявява Мария Игнатова, която се знае, че е голямата любов на Митко. Дори да не го признава, той иска да й покаже, че е по-добър от нея във всяко едно отношение, споделят техни близки. Като това се отнася с пълна сила и за работата.

Не без значение е и обстоятелството, че много от феновете реално тъгуват, ч е не виждат любимеца си на екран. Именно поради това Рачков ще трябва да се постарае и да направи истински фурор на сцената.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки