Хитра Кобилкина! На развален английски трупа „пациенти“ в Лондон

0

След като се премести заедно със семейството си в Лондон, Наталия Кобилкина е предприела стремглава кампания да натрупа последователи на Острова. Разбира се, тя се занимава с това, в което се чувства силна. А именно – да убеждава жените, че могат да покорят сексуално всеки мъж.

Това, което й дава точки, е лекинката лъжа, с която си служи. А именно, че е доктор.

За „пациентите“ си в Лондон сексоложката е „доктор Кобилкина“. Но никой не си прави труда да се поинтересува в каква точно насока Наталия е доктор.

А че е такъв, това няма как да й се оспори при положение, че има редовна диплома. Документът обаче свидетелства, че тя е завършила психология. А не че има защитени знания в областта на сексологията.

Всичко това би било пренебрежимо прегрешение, ако Кобилкина не държала изрично да се обръщат към нея така. В комбинация с все още недобрия английски език, който ползва, цялостното представяне на рускинята придобивало облик на зле планирана гротеска.

Но на Наталия това явно не правело впечатление, коментират свидетели, защото тя била повече от доволна от начина, по който се развивала практиката й на Острова.

С подобряването на познанията й по езика тя се надявала да бъде още по-успешна, пишат медиите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки