След трагичната смърт на брат си – Любо Нейков стана истински хипохондрик

0

По-малкият брат на продуцента Любо Нейков си отиде от този свят преждевременно. Едва на 44 години той почина след масивен инфаркт. Това накара комикът и продуцент да погледне по-отговорно на здравето си, коментират хора от близкото му обкръжение. И разказват, че на моменти Нейков се изживява като истински хипохондирк.

Ще припомним, че нееднократно медиите коментират здравословното състояние на телевизионера. Освен наличните му съществуващи проблеми, той редовно си поставя и други, нереални и неверни диагнози, които допълнително го потискат, разказват още приятелите му.

И допълват, че основната му битка сега, а и от много години, са прекомерните килограми. С цената на много лишения и усилия Нейков успява да понижи теглото си. Но заради предразположеност, а и заради слаба вола, по всяка вероятност, той отново и отново се връща на изходна позиция.

Покрай истерията с коронавируса, продължават сведенията, Любо е станал още по-взискателен. Толкова се бил вманиачил да се предпазва, че на моменти прекалявал. Наскоро комикът бил засечен в близост до дома си на ул. „Чаталджа”, да управлява личния си автомобил. Сам, но поставил предпазна маска на лицето си. Така той смятал, че прави необходимото, само и само да се предпази от китайската зараза, която му се струвала изключително опасна. Нещо повече – той правел всичко по силите си, за да не се зарази, защото попада в рисковата група на затлъстелите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки