Поли Генова се похвали за „Капките“! Феновете се заядоха, че е неграмотна

0

Очаква се новият сезон на „Като две капки вода“ да е касоразбивач. Именно поради това сценаристите ще се постараят да внесат доза новост и провокативност.

Започнаха с това, че за първи път обявиха имената на всички звездни участници на куп. Схемата преди беше бавно и протяжно, уж да се държи жив зрителският интерес. Сега подходът е друг, ще видим до колко успешен.

След като шефовете на предаването дадоха гласност, за участниците остана само да потвърдят.

Първа това направи певицата Поли Генова. С възторжено обръщение към феновете си тя разказа, че се вълнува много. Дали от вълнение или от незнание допусна обаче правописна грешка. С която феновете веднага се захванаха.

И започнаха едни размисли дали неволно любимката им е объркала „а“ и „ъ“ в думата „превъплътя“. Или гласовите й данни са достатъчно извинение за това, че не е залягала над учебниците, когато е било време.

Все пак публиката е изключително доволна, че Поли ще участва в новия сезон на „Капките“. А компания ще й правят още Милица Гладнишка, Фики, Къци Вапцаров и още от любимите родни герои. Очаква се шоуто да е интересно. Дано!, пригласят зрителите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки