Истината! Халваджиян готви ново предаване на Рачков. Не го е изхвърлил!

0

Оказва се, че всички драми и перипети, в които намесват името на Димитър Рачков в професионален план, са далеч от истината.

Знаковият телевизионер, който го играеше наритан и натирен от всички популярния продукции в последния телевизионен сезон, явно има ангажимент.

Въпросното предаване, на което Рачков ще е водещ, има за цел да бие „Като две капки вода” и „Маскираният певец” по рейтинг. Става дума за предаване със светска насоченост. На този етап обаче повече подробности около сценария и темата на изданието не се съобщават. Това, което се знае, гласи, че още една звезда от близкото минало ще влезе в екипа.

Става дума за журналиста Антон Стефанов. От край време се знае, че той е вещ в света на богатите и известните. За дълъг период от време обаче е без работа. Това мотивирало Халваджиян да го наеме и да му възложи нелеката работа на редактор в новия телевизионен проект.

Очаква се новото предаване да стартира напролет и да продължи до ранно лято. Като цяло това е времето, в което продуцентите трябва да са по-изобретателни, за да задържат зрителите пред екрана. Залагайки на опита и на познати имена арменецът цели именно това – новият му продукт да се окаже по-успешен от всичко до сега.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки