Истината! Халваджиян готви ново предаване на Рачков. Не го е изхвърлил!

0

Оказва се, че всички драми и перипети, в които намесват името на Димитър Рачков в професионален план, са далеч от истината.

Знаковият телевизионер, който го играеше наритан и натирен от всички популярния продукции в последния телевизионен сезон, явно има ангажимент.

Въпросното предаване, на което Рачков ще е водещ, има за цел да бие „Като две капки вода” и „Маскираният певец” по рейтинг. Става дума за предаване със светска насоченост. На този етап обаче повече подробности около сценария и темата на изданието не се съобщават. Това, което се знае, гласи, че още една звезда от близкото минало ще влезе в екипа.

Става дума за журналиста Антон Стефанов. От край време се знае, че той е вещ в света на богатите и известните. За дълъг период от време обаче е без работа. Това мотивирало Халваджиян да го наеме и да му възложи нелеката работа на редактор в новия телевизионен проект.

Очаква се новото предаване да стартира напролет и да продължи до ранно лято. Като цяло това е времето, в което продуцентите трябва да са по-изобретателни, за да задържат зрителите пред екрана. Залагайки на опита и на познати имена арменецът цели именно това – новият му продукт да се окаже по-успешен от всичко до сега.

Прегледана: 65597

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки