Едрогърдата Силвия избухна: За да станеш певица днес, минаваш през легла! Много легла!

0

Попфолк изпълнителката Силвия, която беше сред популярните лица на бранша през 90-те години, излезе с остро послание по отношение на чалга гилдията към днешна дата.

Според думите й – във времето, в което тя е пеела и е била популярна, изпълнителите са разчитали единствено и само на качествата, таланта и труда си. А днес, за да станеш известна и популярна, необходимо е да преминеш през леглата на мнозина.

Тя се връща назад в годините и разказва, че феновете наистина уважавали представители на лекия жанр. Радвали се песните, концертите и участията им. Самата тя има десетки писма от почитатели, които пази и до днес. Във всички тях се чете обич и признателност към това, което прави.

А днес, продължава изпълнителката на „Апетитна хапка”, за чалга-певците се говори винаги с негативна нотка. Малцина са тези от представителите на бранша, които наистина имат музикални качества. Които работят от сърце и душа и дават всичко от себе си.

Защото много по-лесно е да се пуснеш на някой с позиции и възможности и той да открие хоризонта в професията пред теб, негодува Силвия.

Казва още, че искрено се радва, ако някъде не я разпознаят като певицата от зората на попфолка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки