Едрогърдата Силвия избухна: За да станеш певица днес, минаваш през легла! Много легла!

0

Попфолк изпълнителката Силвия, която беше сред популярните лица на бранша през 90-те години, излезе с остро послание по отношение на чалга гилдията към днешна дата.

Според думите й – във времето, в което тя е пеела и е била популярна, изпълнителите са разчитали единствено и само на качествата, таланта и труда си. А днес, за да станеш известна и популярна, необходимо е да преминеш през леглата на мнозина.

Тя се връща назад в годините и разказва, че феновете наистина уважавали представители на лекия жанр. Радвали се песните, концертите и участията им. Самата тя има десетки писма от почитатели, които пази и до днес. Във всички тях се чете обич и признателност към това, което прави.

А днес, продължава изпълнителката на „Апетитна хапка”, за чалга-певците се говори винаги с негативна нотка. Малцина са тези от представителите на бранша, които наистина имат музикални качества. Които работят от сърце и душа и дават всичко от себе си.

Защото много по-лесно е да се пуснеш на някой с позиции и възможности и той да открие хоризонта в професията пред теб, негодува Силвия.

Казва още, че искрено се радва, ако някъде не я разпознаят като певицата от зората на попфолка.

Прегледана: 129577

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки