Як хейт застигна Мегз на изпроводяк! Всички са доволни от фалита й!

0

Преди дни стана ясно, че Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, слага край на бизнеса си. Става дума за основното й поприще. А именно продажбата на дрехи. Сайтът й, който в последно време обираше само негативни коментари, престава да функционира. За сметка на това – солидна работа се очаква да имат данъчните, които вече са започнали проверка по дейността й.

Основната версия за края на епохата на Мегз в онлайн търговията е множеството нарушения, открити от проверяващи. През 10-те години, през които тя се изявяваше като дизайнер и бълваше дрехи онлайн, на бял свят се появиха десетки фирми на нейно име. Всички те спираха да функционират малко преди да направят оборот от 50 000 лева и на мястото на едната се появяваше друга. Така Мегз бягаше от задължението да се регистрира по Закона за ДДС и ощетяваше държавата от невнесени налози.

Запознати коментират, че Каканашева дължи хиляди левова за данъци, осигуровки и други плащания към хазната.

Цялата тази ситуация още повече разпали феновете. По адрес на Каканашева се изписаха и изговориха какви ли не квалификации. Всеобщото мнение гласи, че тя трябва да се скрие и повече и да не посмява да се появи пред камери и фотоапарати, пише онлайн потребител.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки