Бъркат половинката на Орлин Павлов с Меган Маркъл

0

Явно актьорът Орлин Павлов може да се похвали с още нещо. Талантът му не е единственото богатство, а се нарежда след красивата му половинка Диана Великова.

Мулатката, с която Павлов е семейство, много често е бъркана не с друг, а с кралската снаха… Меган Маркъл.

Смуглата красавица споделя, че редовно й се случва да я сравняват със съпругата на принц Хари. За приликата им станало дума още от времето, в което принцът започнал да излиза с актрисата. Колкото отношенията между кралската особа и Меган се задълбочавали, а с това и изявите й по телевизията, толкова по-често познати на Диана намирали повод да я сравняват с Маркъл.

Шоколадовият нюанс на кожата не е единствената черта, по която двете си приличат. Бъркат ги още по чертите на лицето и заразителната усмивка, с която и двете могат да се похвалят.

Самата красавица, с която Орлин Павлов дели дните си, не прави на въпрос често приликата си с кралската особа. Приема сравненията като шега, а на прекомерните коментари не обръща внимание.

Единственият кралски акцент в живота й, който наистина я интересува, е малката Елизабет. Става дума за щерката на Диана и Орлин, която носи знатното име и която съвсем скоро ще навърши 2 години, коментират познати до двойката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки