Малкият Стораро си хвана кака! Цели 12 години е по-голяма Теди Александрова от Емрах

0

За връзката между Емрах Стораро и Теди Александрова се говори отдавна. Но до този момент всичко беше в графата на съмненията и предположенията. Първо, защото двамата твърдяха, че са само приятели. Второ, защото тя е цели 12 години по-голяма от него.

Но явно истината е била скрита някъде там – че двамата са заедно се потвърди с началото на Новата година. Оказва се, че Емрах и Теди са двойка от повече от години. Но до този момент успявали добре да завоалират и отклонят всички съмнения.

Хората около тях с похвала подкрепят това им намерение – да запазят отношенията си далеч от медийното пространство. Явно наистина чувствата помежду им са силни, а не е само поза. В обратен случай, те биха направили всичко по силите си около тях да се говори и тръби. Всяка реклама е добре дошла реклама, а особено когато става дума за две популярни лица, със сигурност щеше да има какво да се пише и коментира.

Близки до музикантите са на мнение, че двамата са крили връзката си най-вече заради разликата във възрастта. Емрах е едва прохождащ – както в музиката, така и живота. А блондинката вече е навлязла в житейския път.

Как ще се развият отношенията им и дали годините ще изиграят роля, ще стане ясно в бъдеще.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки