Кредитори пристискат Сашо Кадиев! Парите отдавна похарчени по млада любовница

0

Александър Кадиев се оплака по време на свое участие, че има задължения към редица институции. Точните думи на водещия бяха, че „се е увъртял в кредити”, а запознати побързаха да изкоментират, че заемите, които Кадиев е взимал, са отишли по прищявките на новата му изгора.

Официалното извинение на сина на Катето Евро за това, че има немалки суми за връщане, е ситуацията в момента. Заради кризата, породена от вируса, ангажиментите му драстично са намалели. Това му създава редица трудности да покрива финансовите си задължения, пише в. „Уикенд”.

Но въпросът или по-скоро коментарите, които изказването на Кадиев предизвиква, са в посока на това кога и защо е теглил и похарчил парите водещият. Ясно е, че връщането им към момента не е лесно, особено ако става дума за сериозна сума. Но интересен е момент какво е наложило те да бъдат изтеглени, като се има предвид, че той няма сериозни разходи в ежедневието.

Така темата отново достига до логичната развръзка. А именно мистериозната млада жена, която живее в столичния квартал „Манастирски ливади” и в която от доста време се говори, че Сашо е лудо влюбен. Ще припомним, че само официалните раздели и събирания между Кадиев и майката на дъщеря му през изминалата година бяха две. А още колко медиите са пропуснали можем само да гадаем.

Прегледана: 142327

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки