Кредитори пристискат Сашо Кадиев! Парите отдавна похарчени по млада любовница

0

Александър Кадиев се оплака по време на свое участие, че има задължения към редица институции. Точните думи на водещия бяха, че „се е увъртял в кредити”, а запознати побързаха да изкоментират, че заемите, които Кадиев е взимал, са отишли по прищявките на новата му изгора.

Официалното извинение на сина на Катето Евро за това, че има немалки суми за връщане, е ситуацията в момента. Заради кризата, породена от вируса, ангажиментите му драстично са намалели. Това му създава редица трудности да покрива финансовите си задължения, пише в. „Уикенд”.

Но въпросът или по-скоро коментарите, които изказването на Кадиев предизвиква, са в посока на това кога и защо е теглил и похарчил парите водещият. Ясно е, че връщането им към момента не е лесно, особено ако става дума за сериозна сума. Но интересен е момент какво е наложило те да бъдат изтеглени, като се има предвид, че той няма сериозни разходи в ежедневието.

Така темата отново достига до логичната развръзка. А именно мистериозната млада жена, която живее в столичния квартал „Манастирски ливади” и в която от доста време се говори, че Сашо е лудо влюбен. Ще припомним, че само официалните раздели и събирания между Кадиев и майката на дъщеря му през изминалата година бяха две. А още колко медиите са пропуснали можем само да гадаем.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки