Напук на забраните! Иван Лечев се готви за тежка сватба

0

Иван Лечев – емблематичният китарист и един от основните ментори в „Гласът на България”, се стяга за тежка сватба.

Според информацията синът му – Иван Лечев-младши, най-накрая се е решил и е предложил брак на дългогодишната си половинка Тери. Двамата живеят от доста време в Лондон. А романтичният момент с предложението се състоял съвсем наскоро. Нежната половинка в двойката празнувала рожден ден. Във важния за нея ден приятелят й паднал на колене и с пръстен диамант я помолил да стане негова съпруга. Клюките разказват още, че красивата вечер за двамата продължила в старинен английски хотел, а изненадите включвали още бутикова торта, балони и шампанско.

Кандидат-снахата и синът на Лечев се запознали именно в английската столица. Преди няколко години двамата се установили да живеят там, а любовта ги срещнала и не ги пуснала.

За всички моментът с предложението бил очакван и радостен. Семействата на двамата се познават отдавна и било въпрос на време младите да узаконят връзката си.

Ще припомним, че големият син в семейството на Лечев е плод на любовта му с красивата мулатка Оля Маркес де Кардена. Тя беше колоритът на „Трамвай № 5”. Въпреки изцяло музикалния пример в семейството си, младият мъж избрал друг път за развитие. Завършил престижен английски университет и се развива успешно в Лондон от години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки