Хекимян започва да коли и беси в bTV! Поема най-важния ресор в медията

0

Антон Хекимян става директор на „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV. Въпреки крехката си възраст, младокът успя да се докопа до важния пост, след като начало на медията застана Мартин Швехлак.

Още една важна промяна съпътства израстването на Антон. Начело на дирекция „Програма” застава Христо Хаджитанев. Той ще замени Маргарита Александрова, както Хекимян замени името-легенда в bTV – Венелин Петков.

Според хора от нюзрума на медията новият шеф бил изключително впечатлен от постиженията на Атон. Откакто се захванал с телевизията, той се бил доказал като истински професионалист. Работел с всеотдайност и подход към обективните новини, коментират запознати. Правел всичко възможно, за да привлече повече зрители към телевизията. И хората му се отблагодарявали с доверие.

След като светът влязъл в условията на пандемия, медията също трябвало да се приспособи. Финансовите потоци се реорганизирали, което довело и до съкращения на бюджети. Хекимян и екипът му обаче успял да се справи с предизвикателството и запазил водещата позиция на телевизията.

Наред с всички останали задачи, които стоят пред новия директор, той трябва да направи и един важен избор. А именно – кой ще седне в опразнения му стол. Основната версия е, че Хекимян ще бъде заместен от колежката си Мария Цънцарова. Тя притежава неговият заряд и нюх към новината, коментират хора от медията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки