Тита се гласи за селфи! Недко я сграбчи отзад!

0

Тита за пореден път се нагласи да си направи селфи. Е, да, но не й се получи номерът, защото половинката й – избухливият Недко Николов пак се показа в кадър.

И въпреки че не се вижда присъствието му изцяло, силно татуираната ръка на избухливия типаж няма как да бъде сбъркана.

Феновете останаха недоволни от кадъра, който певицата направи всичко възможно да разпространи. Причината е, че откакто е с Николов, Тита рядко може да бъде видяна и срещната сама. Той винаги е около нея. Дали защото двамата са неразделни, или защото боецът я следва плътно по петите, за да не я открадне някой от лапите му, не е ясно.

Но самата певица явно нищо напротив да се посвети на любовта за сметка на музикалните си изяви. И без това в последно време за изпълнителите няма много работа и повечето от тях разчитат на изяви в друга насоченост. Именно чрез провокативни снимки и пиперливи клюки те целят да поддържат интереса около себе си жив. Колко обаче ще им се получава това, не е ясно.

Факт е, обаче – щом усети, че феновете се отдръпват от нея, Тита винаги може да заложи на огромния си естествен бюст. Без съмнение кандидати да му се насладят ще се появят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки