Люси Иларионов тотално изперка: Не пуска майка си на двора, за да не хване COVID!

0

Люси Иларионов явно живее в огромен страх от новата зараза. Паниката, която е всеобща, при музикалния режисьор е достигнал висоти, коментират близки до звездата.

И разказват, че колкото са големи страховете му за собственото му здраве, толкова по-разтревожен е той за майка си.

Възрастната жена живее сама, на село. От страх да не й донесе заразата вкъщи от месеци Люси не я е посещавал въобще, коментират хора от селото. Психозата му обаче е достигнала до такива размери, че Иларионов не позволява на майка си да излиза. И то не да се пази, когато ходи до магазина. А не й дава да си показва носа в двора на собствената й къща, допълват запознати.

Все пак той не е оставил жената на произвола на съдбата. Погрижил се е човек, на когото се плаща специално за целта, да пазарува и да донася на майка му всичко необходимо. Тя не е лишена от абсолютно нищо, а всичките й сметки и битови такси са платени отново от сина й.

И все пак всеобщото мнение е в посока на това, че Иларионов малко прекалява. Всички разбират, че е загрижен за родителката си. Но прекомерната изолация, в която той я поставя, може да се окаже още по-страшна. За възрастен човек липсата на каквито и да било контакти може да означава тотална загуба на контакт с реалността, цъкат с език близки до режисьора.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки