Последната родна „Мис Плеймейт”: дава пример на 9-годишна щерка!

0

Ева Славова – носителката на тазгодишната титла на „Мис Плеймейт” – ще бъде запомнена с две неща.

Първото е, че именно тя ще е последната носителка на титлата. От този момент нататък конкурс преустановява своето издание. Търсенето на еротични звезди приключва в този си вариант, а момичетата, които станаха известни покрай него, могат само да си спомнят с носталгия. Кратка справка – звездата на Николета Лозанова изгря именно по този начин.
Второто, с което русата силиконова фурия ще се свързва винаги, е това, че тя има дъщеря на 9 години. До този момент апетитните хапки, които се окичват с короната, са все надъхани млади девойки. Те напират за слава и възможности, готови да дадат всичко в замяна. В случая – Ева има дете и то на цели 9 години.

Това неминуемо предизвика реакции и по-точно въпросителни в посока на това какъв пример дава разкрепостената майка на порастващата си дъщеря.

За Славова се знае още, че родом е от Разград, но от дълги години живее в София. Учила е италианска филология. Упорито се занимава със спорт, като в последните години работи като професионален танцьор.

Явно за Ева целта оправдава средствата – наградата в конкурса, освен слава и популярност, е 20 000 лева и лъскаво Мазерати, което обаче ще трябва да дели с Диана Габровска – голата кандидат-кметица, която грабна вота на публиката.

Прегледана: 173192

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки