Последната родна „Мис Плеймейт”: дава пример на 9-годишна щерка!

0

Ева Славова – носителката на тазгодишната титла на „Мис Плеймейт” – ще бъде запомнена с две неща.

Първото е, че именно тя ще е последната носителка на титлата. От този момент нататък конкурс преустановява своето издание. Търсенето на еротични звезди приключва в този си вариант, а момичетата, които станаха известни покрай него, могат само да си спомнят с носталгия. Кратка справка – звездата на Николета Лозанова изгря именно по този начин.
Второто, с което русата силиконова фурия ще се свързва винаги, е това, че тя има дъщеря на 9 години. До този момент апетитните хапки, които се окичват с короната, са все надъхани млади девойки. Те напират за слава и възможности, готови да дадат всичко в замяна. В случая – Ева има дете и то на цели 9 години.

Това неминуемо предизвика реакции и по-точно въпросителни в посока на това какъв пример дава разкрепостената майка на порастващата си дъщеря.

За Славова се знае още, че родом е от Разград, но от дълги години живее в София. Учила е италианска филология. Упорито се занимава със спорт, като в последните години работи като професионален танцьор.

Явно за Ева целта оправдава средствата – наградата в конкурса, освен слава и популярност, е 20 000 лева и лъскаво Мазерати, което обаче ще трябва да дели с Диана Габровска – голата кандидат-кметица, която грабна вота на публиката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки