Боби Турбото прибра 15 бона за Баба Яга. Малеят му!

0

Победителят в едно от най-успешните предавания за този телевизонен сезон Борислав Захариев, скрил се зад образа на Баба Яга в „Маскираният певец”, е взел 15 000 лева за участието.

Както е известно – голяма награда няма. Парите са се събрали за Боби Турбото, както е известен той, като хонорари за 10-те му участия на сцената. За всяко сценично представяне той, а и всеки един от останалите участници, е прибирал по 1 500 лева хонорар, извести в. „Уикенд”.

Така финалната сметка показва, че Боби е заработил крупната сума за има-няма три месеца.

Според близки до Захариев обаче той бил изключително доволен от победата, но не и от финансовото й измерение. Парите, които хич не са малко за родната действителност, не успяват да покрият борчовете, в които Турбото е затънал.

Ще припомним, че звездата на Борислав изгря с участието му в шоуто на Иван и Андрей „Сблъсък”. Последваха още изяви за него в ефир, но всички те му създаваха несериозен образ.

С това си минало в професионален план Захариев така и не успя да си намери сериозен ангажимент. Самият той е разказвал, че е имал дълги периоди, в които не е успявал да намери работа, и е разчитал изцяло на родителите си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки