Боби Турбото прибра 15 бона за Баба Яга. Малеят му!

0

Победителят в едно от най-успешните предавания за този телевизонен сезон Борислав Захариев, скрил се зад образа на Баба Яга в „Маскираният певец”, е взел 15 000 лева за участието.

Както е известно – голяма награда няма. Парите са се събрали за Боби Турбото, както е известен той, като хонорари за 10-те му участия на сцената. За всяко сценично представяне той, а и всеки един от останалите участници, е прибирал по 1 500 лева хонорар, извести в. „Уикенд”.

Така финалната сметка показва, че Боби е заработил крупната сума за има-няма три месеца.

Според близки до Захариев обаче той бил изключително доволен от победата, но не и от финансовото й измерение. Парите, които хич не са малко за родната действителност, не успяват да покрият борчовете, в които Турбото е затънал.

Ще припомним, че звездата на Борислав изгря с участието му в шоуто на Иван и Андрей „Сблъсък”. Последваха още изяви за него в ефир, но всички те му създаваха несериозен образ.

С това си минало в професионален план Захариев така и не успя да си намери сериозен ангажимент. Самият той е разказвал, че е имал дълги периоди, в които не е успявал да намери работа, и е разчитал изцяло на родителите си.

Прегледана: 65682

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки