Край! С Христо Сираков си отиде и „Плейбой”!

0

Смъртта на Христо Сираков сложи още една крайна точка в родната история.

Става дума за списанието „Плейбой”. Хартиеният вариант на популярната мъжка библия спира да излиза у нас, като вестта ще бъде официално съобщена по време на конкурса „Мис Плеймейт” след дни.

Именно красавицата, която грабне титлата, ще е последното лице на списанието. Тя ще се снима за корицата, а след нея ще е мрак и тишина. Това кара гърлите, които ще се състезават за короната, да са още по-настървени и ожесточени. И да заголят гръд и да свалят задръжки в името на това да сложат край на една епоха.

Според съратници на отишлия си преди месеци бизнесмен, той е бил основен спонсор на изданието. С неговата смърт секват и финансовите постъпления. А Любен Дилов-син и Борислав Гълъбов не са в състояние да поемат финансовата тежест, свързана с изданието.

Ще припомним, че родният вариант на „Плейбой” имаше и доста успешни попадения. Макар и не най-млада и сексапилна, изявата на Лили Иванова се смята за една от емблематичните фотосесии за списанието. Тогава примата на родната сцена не е на корицата, но нейната поява беляза цялостната представа за колоритното мъжко четиво. Тогава се повярва, че „Плейбой” има бъдеще, превръщайки се в самоцел за всяка надарена хубавица.

Със смъртта на Христо Сираков тази страница обаче се затваря.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки