Признанието! Диагноза рак разделила Анелия и Коко Динев

0

Анелия и бащата на дъщеря й Ивон се разделили заради грешно поставена диагноза рак.

Когато певицата била бременна, тя чула страшното – че има онкологично заболяване, разказва днес хитовата изпълнителка. Това било изключително тежък в емоционално отношение момент.

Въпреки че тези думи скоро били отречени и диагнозата отхвърлена тотално, това преобърнало живота на Анелия. Отношенията им с Коко Динев тръгнали надолу. Двамата се отдалечили и животът ги понесъл в различни посоки.

Това обаче не накарало певицата да има лоши помисли към бащата на дъщеря си, напротив. Дори към днешна дата тя го определя като добър човек, нейният огледален образ. Може би това, че двамата се запознали, когато тя била едва на 19 години, донякъде предопределило изхода от връзката им.

Ядосвал я е много, връща се назад в годините тя. Но това не го прави лош човек. Дълбоко в себе си тя знае, че от него е получила най-хубавата част от живота си, нейната рожба. Затова и винаги Коко Динев ще има място в мислите й.

Анелия допълва, че на този етап няма мъж в живота си. Имала е преди време връзка дълга и сериозна. Нещата обаче приключили, защото партньорът й искал дете. А тя не била готова и не желаела да ражда отново, разказва певицата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки