ДесиСлава пак се издъни! Присламчи се към нова компания!

0

Преди няколко месеца ДесиСлава с гръм и трясък си тръгна от „Пайнер”. Това и беше и второ връщане, и второ тръгване. Този път според думите й – искала да опита да работи сама. Имала нужда от свобода и от заряд сама да бори трудностите.

Е, да, обаче – или трудностите се оказаха много трудни за борене, или ДесиСлава загуби заряда. И така кацна на ново клонче, това на музикалната компания „Хит Микс Мюзик”. Зад бранда, познат единствено на почитателите на лекия жанр, стои Оцко Василковски. Колкото и да се представя като откривател на звезди и хит мейкър, досега малко са наистина популярните изпълнители, представящи се под неговия бранд.

Именно поради това предположенията на публиката са, че Деси тотално се е изложила в новото си начинание. А именно да бъде звезда, грееща самостоятелно на небосвода.

Самият Василковски е на друго мнение. Според него пеещата блондника е една от емблемите на лекия жанр, която заслужава истинско преклонение. Именно поради това той и хората от екипа му я приемат с отворени обятия. И се надяват на много нови успехи заедно.

Феновете побързаха да попарят ентуасиазма му обаче. ДесиСлава нито е изгряваща звезда, нито е имала хитове в последно време. Присъединяването й към компанията е по-скоро опит да закърпи положението в днешните смутни времена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки