Похотливата Анджелина стресна сума народ: Имам COVID! Вземайте мерки!

0

Анджелина Атанасова, силиконовата гърла, която стана известна не с друго, а с порно запис, направи обръщение в личния си профил в Инстаграм.

PCR тест й е показал, че е позитивна за COVID. Затова всички, които са били в близък контакт с нея през последните дни, трябва да вземат необходимите мерки.

Ако се съди по имиджа, който дотук си е създал, контактите й през изминалите дни едва ли са един или два. Като пролетна птичка тя каца от от цвят на цвят или поне така иска да изглежда.

Ще припомним, че преди да се появи скандалният запис, на който тя е интимна с футболиста Йордан Йорданов, никой не беше и чувал за нея. Изведнъж славата й порасна, паралелно със силикона в устните й гърдите й.

Увеличиха се й контактите, както и имената на представители на силния пол,  с които спрягат плеймейтката.

Именно поради това вестта, че е позитивна, стресна доста народ. Освен най-близките й, контактни лица са и знайни и незнайни спонсори, които са били в пряко взимане-даване с Анджелина, коментират фенове.

И допълват, че освен че не блести с особен чар, гърлата стряска и с тотална неграмотност. По-добре да го беше изпяла, а не да го пише неграмотно, допълват последователите й в социалната мрежа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки