Николета Маданска става все по-бременна и все по-суеверна

0

Телевизионерката Николета Маданска, която носи рожбата на Венелин Петков, наближава към края на бременността. Колкото повече наближава щастливото събитие, толкова по-притеснена и суеверна става красавицата, коментират нейни близки.

Според hotnews.bg най-малкото доказателство за това, че Маданска живее в страх от уроки и зли очи, е червеният конец, завързан на ръката й.

Откакто разбрала, че очаква първата си рожба, блондинката завързала конеца на ръката си. Той се превърнал в неизменна част от ежедневния й тоалет. Тя вярвала, че по този начин малко или много се предпазвала от негативните емоции и помисли, които я заливали от всички страни.

Кратка справка показва, че преди да зачене, Николета нямала подобен аксесоар към тоалета си. Сега обаче не се разделя с него. И макар и безобиден, тя вярвала, че конецът й помогнал да достигне до този етап на бременността си без сериозни изпитания и перипети.

Самият Петков приемал странностите, в които половинката му била изпаднала, допълват онлайн издания. Смятал ги за нормална реакция на тялото към бушуващите хормони. Но искрено се надявал, че след раждането и появата на новия човек, Маданска щяла да се върне към разумния си и земен образ. Защото никак не му се нравели теориите за уроки, зли очи и останалите суеверия, в които спортната журналистка започнала да вярва.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки