Николета Маданска става все по-бременна и все по-суеверна

0

Телевизионерката Николета Маданска, която носи рожбата на Венелин Петков, наближава към края на бременността. Колкото повече наближава щастливото събитие, толкова по-притеснена и суеверна става красавицата, коментират нейни близки.

Според hotnews.bg най-малкото доказателство за това, че Маданска живее в страх от уроки и зли очи, е червеният конец, завързан на ръката й.

Откакто разбрала, че очаква първата си рожба, блондинката завързала конеца на ръката си. Той се превърнал в неизменна част от ежедневния й тоалет. Тя вярвала, че по този начин малко или много се предпазвала от негативните емоции и помисли, които я заливали от всички страни.

Кратка справка показва, че преди да зачене, Николета нямала подобен аксесоар към тоалета си. Сега обаче не се разделя с него. И макар и безобиден, тя вярвала, че конецът й помогнал да достигне до този етап на бременността си без сериозни изпитания и перипети.

Самият Петков приемал странностите, в които половинката му била изпаднала, допълват онлайн издания. Смятал ги за нормална реакция на тялото към бушуващите хормони. Но искрено се надявал, че след раждането и появата на новия човек, Маданска щяла да се върне към разумния си и земен образ. Защото никак не му се нравели теориите за уроки, зли очи и останалите суеверия, в които спортната журналистка започнала да вярва.

Прегледана: 227484

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки