И Елза Парини се включи в скандала с Карбовски! Ще разказва!

0

Миглена Каканашева и Мартин Карбовски са главни действащи лица на сагата, ангажираща медийното внимание в последните дни.

Скандалът помежду им започна като онлайн престрелка, но се разрасна до там, че беше намесено и името на президента Румен Радев. Около признанията за секс изнудване се завъртяха още имена, повечето на красиви жени. Според думите на Мегз – всички те склонявани от страна на журналиста към чисто сексуални действия.

Изневиделица в секс аферата се включи и най-известният травестит у нас.

Елза Парини се появи в медийното пространство със заканата да разкаже и на какво е била подложена от страна на Карбовски.

Според думите й, ако започне да говори, ще стане страшно. Парини отправи предложение – всяка, която е била подложена на унизително поведение от страна на журналиста, да разкаже историята си. А главният прокурор Гешев да си свърши работата.

Малко след като Елза нададе глас, към нея заваляха редица от въпроси. Мнозина с любопитство следяха дали ще стане ясно какво точно е искал Мартин от нея и дали тя го е изпълнила. На този етап Парини не даде повече подробности.

Очаква се в следващите дни да се включат още опарили се от похотливото поведение на Карбовски представителки на нежния или не чак толкова нежен пол.

Прегледана: 115771

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки