И Елза Парини се включи в скандала с Карбовски! Ще разказва!

0

Миглена Каканашева и Мартин Карбовски са главни действащи лица на сагата, ангажираща медийното внимание в последните дни.

Скандалът помежду им започна като онлайн престрелка, но се разрасна до там, че беше намесено и името на президента Румен Радев. Около признанията за секс изнудване се завъртяха още имена, повечето на красиви жени. Според думите на Мегз – всички те склонявани от страна на журналиста към чисто сексуални действия.

Изневиделица в секс аферата се включи и най-известният травестит у нас.

Елза Парини се появи в медийното пространство със заканата да разкаже и на какво е била подложена от страна на Карбовски.

Според думите й, ако започне да говори, ще стане страшно. Парини отправи предложение – всяка, която е била подложена на унизително поведение от страна на журналиста, да разкаже историята си. А главният прокурор Гешев да си свърши работата.

Малко след като Елза нададе глас, към нея заваляха редица от въпроси. Мнозина с любопитство следяха дали ще стане ясно какво точно е искал Мартин от нея и дали тя го е изпълнила. На този етап Парини не даде повече подробности.

Очаква се в следващите дни да се включат още опарили се от похотливото поведение на Карбовски представителки на нежния или не чак толкова нежен пол.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки