Неочаквано се появи! Неочаквано Цитиридис слиза от екран!

0

Шоуто на Николаос Цитиридис беше може би най-голямата изненада в телевизионния ефир.

Оказва се обаче, че точно както неочаквано се появи, точно толкова неочаквано може и да залезе.

Около девет месеца на екран изкара младият грък с амбиции за водещ. Той обаче така и не успя да оправдае доверието, което му беше делегирано. Още повече в кризисната ситуация, в която светът изпадна. И в коята очакванията за грандиозен рейтинг са още по-големи.

Вместо интересът към вечерното предаване на Би Ти Ви да нараства, той ставал все по-рехав. А зрителите – все по-апатични. Това не се нравело на шефовете, пише в. „Уикенд”, които били готови да се разделят с Цитиридис набързо.

Плановете били Николаос да се сбогува със зрителите постепенно. Началото на края щяло да бъде еднократно излъчване на предаването през седмицата. За истински успех трябвало да се определи, ако денят бил петък. Като цяло последният делничен ден се смята за най-силен и тогава най-голям брой зрители сядали срещу телевизионния екран.

А истинската раздяла на гърка щяла да дойде с края на телевизионния сезон. С последния аплауз се планувало да приключи и кариерата на Николаос.

Самият Цитиридис не бил доволен от подобна развръзка за кариерата си, но не можел да предложи нищо, с което да повиши рейтинга на шоуто си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки