Голямата уста на Катето Евро я предаде: издаде раздялата в семейството на сина й!

0

Катето Евро, която сме свикнали да свързваме не само с актьорските й умения, но и с острия й език, не изневери на стила си.

Типично по свой модел на поведение актрисата се разприказва, без да я питат.

В профила си в популярна социална мрежа Евро направи сърцераздирателно признание. В него тя разказа, че е била на годините на внучка си, когато баща й си е тръгнал от живота й. Така и повече не се върнал. Катерина не го и видяла. Растяла без него, без опора и бащина милувка.

Именно заради това тя е на мнение, че всички деца заслужават да бъдат щастливи с двамата си родители. Никой не може да замени мама или тате.

Цялата тази тирада, напоена с много сълзи и емоции, накара феновете да заподозрат, че Катето говори не за себе си или по принцип, а за семейството на сина си Сашо Кадиев.

От много време се говори, че единственият наследник на Евро е на път да сложи край на връзката си с хореографката Таня. Именно тя е майка на малкото Кате, което баба Катерина визира в лиричния си разказ.

Самата Евро многократно е признавала, че харесва снаха си. Именно поради това писанието се приема като опит да влее разум в сина си и да го накара да запази семейството си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки