Голямата уста на Катето Евро я предаде: издаде раздялата в семейството на сина й!

0

Катето Евро, която сме свикнали да свързваме не само с актьорските й умения, но и с острия й език, не изневери на стила си.

Типично по свой модел на поведение актрисата се разприказва, без да я питат.

В профила си в популярна социална мрежа Евро направи сърцераздирателно признание. В него тя разказа, че е била на годините на внучка си, когато баща й си е тръгнал от живота й. Така и повече не се върнал. Катерина не го и видяла. Растяла без него, без опора и бащина милувка.

Именно заради това тя е на мнение, че всички деца заслужават да бъдат щастливи с двамата си родители. Никой не може да замени мама или тате.

Цялата тази тирада, напоена с много сълзи и емоции, накара феновете да заподозрат, че Катето говори не за себе си или по принцип, а за семейството на сина си Сашо Кадиев.

От много време се говори, че единственият наследник на Евро е на път да сложи край на връзката си с хореографката Таня. Именно тя е майка на малкото Кате, което баба Катерина визира в лиричния си разказ.

Самата Евро многократно е признавала, че харесва снаха си. Именно поради това писанието се приема като опит да влее разум в сина си и да го накара да запази семейството си.

Прегледана: 160432

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки