Георги Низамов: Покрай Ковид-19 артистите сме най-уязвими!

0

Георги Низамов е сред артистите, които умеят повече от един занаят.

Освен че може да пее, той е още режисьор, имитатор, комик. Но все пак признава, че всички му тези умения са пряко засегнати от кризата, породена от коронавируса.

„Няма много работа. Имам доста запитвания за коледно-новогодишни участия, но към момента нищо още не е потвърдено. Явно хората са изплашени. Покрай истерията с Ковид-19 артистите сме най-уязвими. Учим във ВИТИЗ, след това градим име години наред, а за 3-4 дни могат да ни нулират.”, разказва Георги.

И допълва, че периодът като цяло е трудничък с парите. Затова и хонорарът, който ще получи от участието си в „Маскираният певец”, бързо ще намери приложение.

Ще припомним, че Низамов взе успешно участие в оборотното предаване. Той свали само преди седмица маската на Мозъка. Не е разочарован, защото отпадането му е напълно закономерно развитие.

В интервю за в. „Уикенд” Низамов споделя:

„Очаквах да си тръгна, напълно логично е да сваляме маските и да напускаме шоуто в даден момент. Дори забелязах една тенденция – че сериозно пеещите още в началото започнаха да отпадат. Кой ще спечели „Маскираният певец”, не знам. В момента не бих казал, че имам фаворит за победител.”, разказва пеещият актьор. И допълва, че не смее да дава никакви предположения.

Прегледана: 46458

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки