Георги Низамов: Покрай Ковид-19 артистите сме най-уязвими!

0

Георги Низамов е сред артистите, които умеят повече от един занаят.

Освен че може да пее, той е още режисьор, имитатор, комик. Но все пак признава, че всички му тези умения са пряко засегнати от кризата, породена от коронавируса.

„Няма много работа. Имам доста запитвания за коледно-новогодишни участия, но към момента нищо още не е потвърдено. Явно хората са изплашени. Покрай истерията с Ковид-19 артистите сме най-уязвими. Учим във ВИТИЗ, след това градим име години наред, а за 3-4 дни могат да ни нулират.”, разказва Георги.

И допълва, че периодът като цяло е трудничък с парите. Затова и хонорарът, който ще получи от участието си в „Маскираният певец”, бързо ще намери приложение.

Ще припомним, че Низамов взе успешно участие в оборотното предаване. Той свали само преди седмица маската на Мозъка. Не е разочарован, защото отпадането му е напълно закономерно развитие.

В интервю за в. „Уикенд” Низамов споделя:

„Очаквах да си тръгна, напълно логично е да сваляме маските и да напускаме шоуто в даден момент. Дори забелязах една тенденция – че сериозно пеещите още в началото започнаха да отпадат. Кой ще спечели „Маскираният певец”, не знам. В момента не бих казал, че имам фаворит за победител.”, разказва пеещият актьор. И допълва, че не смее да дава никакви предположения.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки