8 бона пръсна Гъмзата, за да си присади коса и да си спечели дразнещ прякор

0

4 000 евро или близо 8 000 лева се е изръсил Йордан Йончев – Гъмзата, за да си присади коса. Тромпетистът от „Ку-ку-бенд“ се вписваше идеално в гологлавата концепция на музикалния състав.

Половинката му обаче – балерината от „Магаданс“ Юлияна – била на друго мнение. Дълго време тя уговаряла Гъмзата и в крайна сметка успяла да го навие да си присади коса.

Процедурата се състояла през месец септември в реномирана клиника в Истанбул. Юлияна така се била ентусиазирала, че сама избрала мястото и подготвила пътуването. Двамата се втурнали в предизвикателството, коментират техни близки. В крайна сметка били повече доволни от резултата.

Видимо тромпетистът изглежда помладен с леко наболото окосмяване по главата. Същото отбелязват и зрителите, които имат удоволствие да гледат новата му визия. Всички са категорични, че нежната половинка на Гъмзата заслужава поздравления за правилното решение, което е взела вместо него.

В същото време, колегите на музиканта не му останаха длъжни. Заради обстоятелството, че рязко се отцепи от колектива на гологлавите в екипа на Слави, той си спечелил редица прякори.

Сред най-дразнещите за самия тромпетист е „Мокета“. Колегата му Краси Радков вече прави опити, а и успява да наложи от ефира новото кодово име на Гъмзата. Шегите не спират. Но без съмнение няма как да бутнат Йончев – образът в огледалото усмихнато му намига с нова набола коса.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки