Симеон Колев призна – обвинява себе си за проваления брак с Мариана Векилска!

0

Връщайки се назад в годините, радиоводещият Симеон Колев отчита, че бракът му с Мариана Векилска не е бил неуспешен. Въпреки това той признава, че към днешна дата двамата не са в приятелски отношения.

Любовната афера между тях датира от преди повече от 10 години. Запознали се покрай работата. Излезли на първа среща малко по-късно. А само 2 месеца след началото на връзката им дошло и предложението за брак.

Нещата се развили със скоростта на светлината. Но дошло и времето за раздяла.

В голяма част от коментарите си по отношение на проваления брак с Векилска радиоводещият е отчитал грешката в себе си.

Признава го и в интервю за в. „Уикенд“, дадено наскоро:

„…Предпочитам да гледам в себе си и в това, какво съм направил и какво не съм направил. Сигурно има и от двете. Обратното е да се обърнеш срещу другия човек, да размахаш пръст и да посочиш него. Понякога правим едното, или другото, понякога и двете.“, споделя Симо.

И допълва, че двете деца – общият им син Момчил и дъщерята на Мариана от първия брак Габриела – са най-големите уроци, които животът му е дал. Дали е добър баща, не смее да коментира. Но с увереност заявява, че единственият, който двамата имат.

Като всеки човек споделя, че не обича провалите. Но те идват в живота на човека – напълно възможни са. Именно заради това не бива да се забравя, че след тях изгрява слънце.

Прегледана: 58448

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки