Симеон Колев призна – обвинява себе си за проваления брак с Мариана Векилска!

0

Връщайки се назад в годините, радиоводещият Симеон Колев отчита, че бракът му с Мариана Векилска не е бил неуспешен. Въпреки това той признава, че към днешна дата двамата не са в приятелски отношения.

Любовната афера между тях датира от преди повече от 10 години. Запознали се покрай работата. Излезли на първа среща малко по-късно. А само 2 месеца след началото на връзката им дошло и предложението за брак.

Нещата се развили със скоростта на светлината. Но дошло и времето за раздяла.

В голяма част от коментарите си по отношение на проваления брак с Векилска радиоводещият е отчитал грешката в себе си.

Признава го и в интервю за в. „Уикенд“, дадено наскоро:

„…Предпочитам да гледам в себе си и в това, какво съм направил и какво не съм направил. Сигурно има и от двете. Обратното е да се обърнеш срещу другия човек, да размахаш пръст и да посочиш него. Понякога правим едното, или другото, понякога и двете.“, споделя Симо.

И допълва, че двете деца – общият им син Момчил и дъщерята на Мариана от първия брак Габриела – са най-големите уроци, които животът му е дал. Дали е добър баща, не смее да коментира. Но с увереност заявява, че единственият, който двамата имат.

Като всеки човек споделя, че не обича провалите. Но те идват в живота на човека – напълно възможни са. Именно заради това не бива да се забравя, че след тях изгрява слънце.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки