Анелия изригна срещу пияните жени! Призна обаче за друг свой порок

0

Попфолк изпълнителката Анелия в много редки случаи говори за личния си живот пред камерите. Тя се опитва да скрие близките си, а и себе си от всякакви интриги и клюки, затова и рядко си позволява коментари за предпочитанията си.

Покрай новата си песен „Пие ми се“ тя направи обаче изключение и се разговори пред камерите. Според думите й песента е посветена на всички онези самотни хора, за които животът е преход от едно в друго легло. За да избягат от празнината в душата си, те сменят партньор след партньор и потапят болката си в алкохол.

Във връзка с тези си размисли, певицата призна, че не близва алкохол. За нея жената трябва винаги да се държи на положение. А няма как, отдала се на алкохолното опиянение, която и да било жена да запази тази си роля. Именно поради това тя отрича напитките по всякакъв повод и в каквито и да било количества.

Пияната жена е изключително грозна гледка, откровеничи Анелия. И допълва, че няма сила на света, която да я накара да прости този порок.

В същото време обаче певицата не отрича, че и тя си има слабости. Като най-голямата такава определя прекалено голямото значение, което отдава на материалните неща.

Прегледана: 60261

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки