Анелия изригна срещу пияните жени! Призна обаче за друг свой порок

0

Попфолк изпълнителката Анелия в много редки случаи говори за личния си живот пред камерите. Тя се опитва да скрие близките си, а и себе си от всякакви интриги и клюки, затова и рядко си позволява коментари за предпочитанията си.

Покрай новата си песен „Пие ми се“ тя направи обаче изключение и се разговори пред камерите. Според думите й песента е посветена на всички онези самотни хора, за които животът е преход от едно в друго легло. За да избягат от празнината в душата си, те сменят партньор след партньор и потапят болката си в алкохол.

Във връзка с тези си размисли, певицата призна, че не близва алкохол. За нея жената трябва винаги да се държи на положение. А няма как, отдала се на алкохолното опиянение, която и да било жена да запази тази си роля. Именно поради това тя отрича напитките по всякакъв повод и в каквито и да било количества.

Пияната жена е изключително грозна гледка, откровеничи Анелия. И допълва, че няма сила на света, която да я накара да прости този порок.

В същото време обаче певицата не отрича, че и тя си има слабости. Като най-голямата такава определя прекалено голямото значение, което отдава на материалните неща.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки