Николета Лозанова прецака яко Цитиридис!

0

Плеймейтката Николета Лозанова се оказа доста смела. Без да се съобразява, че е поела ангажимент и че я чакат водещ, екип, зрители, тя върза тенекия на Николаос Цитиридис.

Изкусителната красавица аха да дойде, но не дойде. И мястото срещу Нико остана празно.

Разбираемо, коментарите не закъсняха. Мрежите буквално преляха от подигравателни подхвърляния по адрес на Цитиридис. От леки закачки до откровени обиди валяха по адрес на наследника на Слави.

Самият Цитиридис, подпомогнат от сценаристите си, си вкара зловещия автогол.

От седмица насам се анонсира как Николета Лозанова и Ники Михайлов ще му гостуват. Нещо повече – в най-откровеното си интервю ще говорят за сексуалните си преживявания.

Е, да, ама не. Двойката не се появи. На Николаос му остана да замазва положението с изтъркани смешки за щаба за борба с коронавируса. Номерът обаче не мина и всички дружно подигравателно избухнаха в дружно осмиване на водещия.

Каква е причината Лозанова и Михайлова да не се появят на този етап не е ясно. Според близки до звездите един от тях се почувствал зле и двамата предпочели да си останат вкъщи.

Друга спрягана версия гласи, че те били посъветвани да не седнат срещу Нико. Това било пиар ход, който целял отново да се привлече интерес. За секса помежду им, който не е видял, поне е чул, хихикат зевзеци. И допълват, че нищо ново не може да се каже.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки