Хайде, Осипова да си стяга багажа от „Фермата”

0

На зрителите, на продуцентите, на участниците, на всички, ангажирани с „Фермата”, им писна от мис Жанета Осипова. То вярно, че разголеното продава, но девойката явно си мисли, че участва в еротично предаване. А не в съревнование за оцеляване в полеви условия.

Може би единствената категория, която все още има търпимост към миската, са някои от участниците в мъжки пол. И по точно онези от тях, които в даден момент имат близък физически контакт с блондинката.

Цялата фриволност и показност на Осипова прекрачи всякакви граници, нервничат феновете. И изброяват едно след друго прегрешенията си.

И дори ако се обърне гръб на това, че се носи досущ като участничка в конкурс за силиконки, останалите жени във „Фермата” няма да й простят лютите пререкания. Най-редовно тя влиза в спор с някоя от другите нежни оцеляващи.

И всичко това, и още навежда мнението в посока на това, че на Осипова й е време да си стяга багажа. Показа се, изложи се в цялост и в детайли и нека си тръгне жива и здрава, изпращат я от формата.

Самата Жанета на този етап не демонстрира, че има намерение да си ходи. Напротив точи гръд и зъби за предстоящия женски бой, с който ще зарадва мъжката половина от зрителите. Всичко това – в следващия епизод на изданието.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки