Съпруг богаташ зарадва Меги от „Търси се“ с БАРОВСКИ ДОМ

0

Вълнуващо лято имаше Меги Димчева. Водещата на предаването „Търси се“ стартира с колежката си Нели Хаджийска интернет проекта „Търси се…1 още“, в който в кратки видеа показват непознати хобита на родните звезди.

Малко след извънредното положение Меги, мъжът й Ивайло, който е мениджър в голяма световна петролна компания, и синът им Константин се преместиха в ново жилище до парк „Камбаните“. Спазиха традицията да почиват в Гърция, при това два пъти, въпреки пречките, свързани с мерките заради коронавируса. Посетиха и Родопите, както всяко лято.

„Към Родопите имаме специално отношение, защото там се оженихме с Ивайло“, споделяла е Меги. На 11 май, когато празнуваха 7 години от сватбата си, щастливата двойка прекара вкъщи, както всички, заради карантината. Затова пък през лятото си наваксаха. И все пак голямата новина е, че вече живеят в новия си дом.

„Да, макар и с малко закъснение покрай извънредното положение. От края на май живеем в нов комплекс до „Камбаните”. Толкова нов, че все още почти няма хора в него. Мъжът ми влезе в ролята на дизайнер и се зае с обзавеждането“, споделяла е водещата. Със сигурност живописната природа и чистият въздух са били решаващи, когато Меги и Ивайло са избрали новия дом за семейството си, пише „Минаха години“.

Щастливата двойка и синът им много обичат планината. „Често ходим до Витоша, в района на хижите „3вездица“, „Кумата“ и „Еделвайс“. На хижа „Еделвайс“ има много хубава бисквитена торта“, издавала е Меги. Няколко дни през лятото в Родопите им е традиция, която са щастливи, че са успели да спазят и тази година. Меги, Ивайло и синът им Константин били със семейството ма сестрата на водещата и още две фамилии. Взели си къщи под наем във вилно селище „Малина“.

Двамата говорят за всичко. Меги е малко по-емоционална, а той е доста уравновесен и постоянен. Той винаги знае как да я успокои и да й вдъхне кураж. Голяма опора са и сестра й, и приятелките. От сина си Константин пък се учи на търпение.

Тя изминава дълъг път, за да стане майка. Тогава кураж, вяра и търпение Меги чер-пела от мъжа си Ивайло. Днес двамата са горди и щастливи родители на Константин, който съвсем скоро има рожден ден.

Прегледана: 196016

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки