Съпруг богаташ зарадва Меги от „Търси се“ с БАРОВСКИ ДОМ

0

Вълнуващо лято имаше Меги Димчева. Водещата на предаването „Търси се“ стартира с колежката си Нели Хаджийска интернет проекта „Търси се…1 още“, в който в кратки видеа показват непознати хобита на родните звезди.

Малко след извънредното положение Меги, мъжът й Ивайло, който е мениджър в голяма световна петролна компания, и синът им Константин се преместиха в ново жилище до парк „Камбаните“. Спазиха традицията да почиват в Гърция, при това два пъти, въпреки пречките, свързани с мерките заради коронавируса. Посетиха и Родопите, както всяко лято.

„Към Родопите имаме специално отношение, защото там се оженихме с Ивайло“, споделяла е Меги. На 11 май, когато празнуваха 7 години от сватбата си, щастливата двойка прекара вкъщи, както всички, заради карантината. Затова пък през лятото си наваксаха. И все пак голямата новина е, че вече живеят в новия си дом.

„Да, макар и с малко закъснение покрай извънредното положение. От края на май живеем в нов комплекс до „Камбаните”. Толкова нов, че все още почти няма хора в него. Мъжът ми влезе в ролята на дизайнер и се зае с обзавеждането“, споделяла е водещата. Със сигурност живописната природа и чистият въздух са били решаващи, когато Меги и Ивайло са избрали новия дом за семейството си, пише „Минаха години“.

Щастливата двойка и синът им много обичат планината. „Често ходим до Витоша, в района на хижите „3вездица“, „Кумата“ и „Еделвайс“. На хижа „Еделвайс“ има много хубава бисквитена торта“, издавала е Меги. Няколко дни през лятото в Родопите им е традиция, която са щастливи, че са успели да спазят и тази година. Меги, Ивайло и синът им Константин били със семейството ма сестрата на водещата и още две фамилии. Взели си къщи под наем във вилно селище „Малина“.

Двамата говорят за всичко. Меги е малко по-емоционална, а той е доста уравновесен и постоянен. Той винаги знае как да я успокои и да й вдъхне кураж. Голяма опора са и сестра й, и приятелките. От сина си Константин пък се учи на търпение.

Тя изминава дълъг път, за да стане майка. Тогава кураж, вяра и търпение Меги чер-пела от мъжа си Ивайло. Днес двамата са горди и щастливи родители на Константин, който съвсем скоро има рожден ден.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки