Автоизманикът Росен Лашов върти нови далавери

0

Известният автокрадец Росен Лашов – Сливата отново влезе в криминалните сводки. Както писахме миналата седмица, известен баровец осъмна без поръчковото си „БМВ“ за четвърт милион. Говори се, че виновен за раздялата със скъпата му играчка е небезизвестния Росен Лашов- Сливата.  Приятели на Росен твърдят, че се е покрил вдън земя, след като си навлякъл гнева на неподходящия човек, пише alarma.bg

Не е тайна, че официално Росен Сливата стопанисва  „автосервиз“, през който минават и авточасти втора употреба с неясен произход. В ъндърграунд средите се говори, че докато в смутните времена на прехода е крадял коли, които след откуп връщал на собствениците им, сега Сливата се е преквалифицирал и бръмчи само на сигурно. При него можеш да си поръчаш автомобила на мечтите си- модел, цвят, конски сили. Запознати с бизнеса му твърдят, че приема всякакви поръчки, доставя  всичко и не връща никого. Близки до Росен твърдят, че напоследък получавал сериозни предупреждения от голяма застрахователна компания, които заради сръчните му ръце са на минус от няколко милиона.
 

Росен е проходил в бизнеса покрай контактите си с вносителите по онова време на Ратола и Санг Йонг, когато е бил обслужващ сервиз на Ратола и ползвал базата им. Хората бързо се усетили, че цялото това движение на коли с тъмни стъкла и брадати физиономии вътре не е на добре и побързали да се отърват от него.

Оттогава датира и приятелството му с бивш шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи, на когото подарил сребрист джип Ратола. Привидно сделката била облечена в договор за лизинг, но лизинга услужливо се плащал от Росен. Данни относно бизнес- отношенията им, както и името на началника със съмнителна репутация се пазят в редакцията ни и могат да се предоставят на органите, проверяващи случая. Росен не спирал да се хвали, че докато си плащал, „онзи човек“ му пазел гърба, нямал ядове и бизнеса му процъфтявал. Не без участието на Росен и Началника на СДВР столичният държавен СОТ161 се е обзавел с нови патрулки Санг Йонг Тиволи. Камъчето на раздора в отношенията между двамата се оказала екзотичната Биляна. Неколкратно Росен бил принуден да изпраща „подаръци“ на Началника по жена си. Говори се, че Биби успешно изпълнила заръките на Росен, нещо повече- сродила го с Началника, правейки ги баджанаци. Познати до бившето семейство шушукат, че Росен имал съмнения дали не отглежда чуждо дете. Кой е намазал от цялата история и на колко стана е тъкала шавливата Биляна, не се знае. Факт е обаче, че бизнеса на Росен е пред фалит, а горд собственик на фирмата му за автомобили рент-а-кар и автосервиза е Биби. Дали развива дейност тази фирма и има ли въобще автомобили, които да дава под наем, прибира ли ДДС от несъщуствуващи сделки, са все въпроси, които ще изясняват служителите на НАП,  а ние сме готови да съдействаме на компетентните органи с цялата информация, с която разполагаме.

Говори се, че Биляна е умна жена и държи на една ръка и стария мераклия, който покрива всичките й воаяжи по екзотични дестинации.

За разлика от пробивната си жена, напоследък Лашов здравата го е закъсал. Имал си проблеми с недоволни „клиенти“- прибирал комисионни за „поръчки“, които не може да изпълни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки