Бракът на Николина Ангелкова издържа едва няколко години

0

Животът на Николина Ангелкова претърпява крах и в личен план.

Съпругът не ексминистърката на туризма промени семейното си положение във Фейсбук, с което потвърди съмненията, че бракът им е в криза.

Самата Ангелкова не коментира какво се случва между нея и партньора й Христо Ангелков, пише в. „Ретро”. Но това вместо да тушира клюките създава предпоставки за още повече предположения и догадки наистина ли двамата са разделени.

Ще припомним, че Николина рядко си позволяваше да споделя какво се случва в дома й. Откакто стана министър, тя зорко следеше информацията за семейството си. Една от малкото пикантерии, които самата тя сподели преди време, гласеше, че двамата не спят в едно легло. Причината тогава обаче беше, че Христо хърка много, а не че отношенията им са в колапс.

Това обаче явно се е променило. И в момента хъркането им е най-малкият проблем.

Предположенията, че бракът на семейство Ангелкови е сериозно разклатен, се допълват и от липсата на каквито и да било общи снимки от доста време насам.

Затова и мнозина побързаха да заключат, че след като през 2014 г. подписаха скромно, а през 2015 г. вдигнаха тежка сватба, Николина и Христо са решили да поемат в различни посоки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки