Излезте от клишето: Какво да подарим на мъж, ако той не пуши и не пие

0

Подаръците не бива непременно да са в подкрепа на лошите ни навици, а трябва да внасят разнообразие и приятни емоции

Често казваме, че индивидуалният вкус и предпочитания са основен фактор при избора на мъжки подаръци. Същевременно също толкова често сме склонни да се доверим на вечното клише – пура и бутилка с качествен алкохол. В тези жестове няма нищо толкова разочароващо, ако насреща ни стои човек, който ще ги оцени. И все пак, защо непременно да подкрепяме лошите навици с подаръците си? А може би този, когото целим да изненадаме, изобщо не пуши и не пие?

Ето защо трябва да имаме и резервни варианти. Възползвайте се от следните идеи, когато се колебаете какво да вземете и как да направите страхотно впечатление:

Спортни аксесоари

Да, нека да отидем в другата крайност и да ударим рамо на спортните му занимания. Знаете, че някои дейности са скъпа инвестиция, а дори да се отнася просто до посещения във фитнес зала, комфортът е незаменим, ако мъжът разполага с професионални ръкавици, подходящо шише, шейкър за протеин или други добавки, часовник, отмерващ времето за тренировки и поставените рекорди.

Когато сте запознати с конкретния спорт, винаги може да предложите и ваучер от марков магазин, където бъдещият собственик сам да се насочи към онова, което му е нужно.   

Приключенско оборудване

Не всички обичат да скачат с бънджи, но мнозина биха се осмелили да отидат поне веднъж в живота на палатка. Ето това е отличен ориентир – нож, компас, раница, спален чувал, осветително тяло, надуваем дюшек и т.н. са все практични предложения, които ще осигурят удобства и приятни емоции в любим къмпинг през лятото.

Технологични джаджи

Скъпи подаръци за мъже, с които определено ще оставите спомен след себе си. GoPro камерата е за смелчаците, които копнеят да запечатат своите подвизи в планината или на морето.

Има такова разнообразие от джаджи в технологичния свят, че ще бъдете улеснени максимално, а ако ви се виждат непосилни за бюджета, комбинирайте се с приятели и поднесете един подарък, вместо няколко на брой ненужни вещи.

Игри за големите

Порасналите момчета също обичат да играят – осигурете им това преживяване, благодарение на настолни игри, карти или логически състезания. Никога няма да сбъркате, ако заложите и на видео игри, стига притежателят да е проявил интерес в тази посока. Няма нищо по-забавно от това да осигурим възможност на някой да се връща в детството, за да разсее напрежението и умората от натоварените делници

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки