Иван Манчев хлътна до уши в… бъдещата тъща на сина си

0

В последно време името на Иван Манчев много по-често се споменава заради любовните му завоевания, а не заради кулинарните му умения.

Според последната клюка новата любов в живота му пламнала на семейна вечеря.

18-годишният му син и приятелката му решили да запознаят родителите си. На сбирката присъствали шеф Манчев и майката на момичето Ива. Искрата между двамата припламнала на момента. Скоро след това възрастните организирали още няколко срещи, но на четири оче.

Покрай кафета и сладки приказки двамата разбрали, че имат доста общи теми и могат да прекарват времето си заедно по доста приятен начин.

Колко очаровани или по-скоро разочаровани били младежите от неочакваната развръзка тепърва ще става ясно. Но факт е, че готвачът е започнал да обръща доста повече внимание на собствените си нужди, а не на желанията на другите.

За да бъдем обективни, ще допълним и с другата версия за това коя е мистериозната Ива, грабнала сърцето на Манчев. Преди няколко дни се развъртя онлайн историята на 21-годишната студентка със същото име, която е настояща изгора на популярния готвач. Тогава акцентът падна върху обстоятелството, че разликата в годините им е огромна и че той може да й е баща.

Къде точно истината за любовните завоевания на кулинара – настоящите и бъдещите – тепърва ще става ясно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки