Лили Иванова продаде каръшки апартамент! Чистата печалба от сделката е шокираща!

0

Лили Иванова е успяла да продаде апартамент, заради който си имаше редица разправии през последните години. Нещо повече – сделката й е донесла чиста печалба от над 150 000 лева, пише онлайн издание.

Имотът, за който става дума, е в затворения комплекс „Силвър Сити”. Намира се в баровски район на София – до Южния парк в непосредствена близост до американското посолство.

Певицата закупува жилището през 2009 г. Сумата, която тогава дава, е малко над 200 бона. През годините обаче тотално занемарява ангажиментите си към имота – не плаща задължителните такси. Именно заради това домоуправителят на кооперацията – Георги Хаджитодоров – без да се интересува коя е Лили Иванова и защо не е плащал добросъвестно съседските си задължения повдига иск.

Делото, което се води в Районния съд срещу примата, е по член от ГПК за неплатени парични суми до 25 000 лева. В хода на процеса Хаджитодоров сваля обвиненията, като се смята, че Лили Иванова е заплатила необходимата сума.

Заедно с падането на делото отпада и възбраната върху имота. И певицата ангажира специалисти да продадат този й софийски дом. Явно брокерите се справят добре, защото според изнесената информация сумата, която е получила от продажбата, е малко под 350 000 лева. Това прави чиста печалба от близо 150 бона, което е изключително много за нашите географски ширини.

Прегледана: 51157

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки