Лили Иванова продаде каръшки апартамент! Чистата печалба от сделката е шокираща!

0

Лили Иванова е успяла да продаде апартамент, заради който си имаше редица разправии през последните години. Нещо повече – сделката й е донесла чиста печалба от над 150 000 лева, пише онлайн издание.

Имотът, за който става дума, е в затворения комплекс „Силвър Сити”. Намира се в баровски район на София – до Южния парк в непосредствена близост до американското посолство.

Певицата закупува жилището през 2009 г. Сумата, която тогава дава, е малко над 200 бона. През годините обаче тотално занемарява ангажиментите си към имота – не плаща задължителните такси. Именно заради това домоуправителят на кооперацията – Георги Хаджитодоров – без да се интересува коя е Лили Иванова и защо не е плащал добросъвестно съседските си задължения повдига иск.

Делото, което се води в Районния съд срещу примата, е по член от ГПК за неплатени парични суми до 25 000 лева. В хода на процеса Хаджитодоров сваля обвиненията, като се смята, че Лили Иванова е заплатила необходимата сума.

Заедно с падането на делото отпада и възбраната върху имота. И певицата ангажира специалисти да продадат този й софийски дом. Явно брокерите се справят добре, защото според изнесената информация сумата, която е получила от продажбата, е малко под 350 000 лева. Това прави чиста печалба от близо 150 бона, което е изключително много за нашите географски ширини.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки