Певицата Мария Грънчарова: Не вярвам, че татко го няма! (Вижте изповедта й)

0

Мария Грънчарова е дъщеря на обичания естраден изпълнител от близкото минало Борислав Грънчаров и манекенката Светла. Става певица покрай баща си, а двамата започват да правят съвместни участия в страната. По-късно лично Слави Трифонов кани чаровната брюнетка на участия с бенда му и тя става сред най-популярните изпълнители у нас.

Двамата обаче не запазват за дълго приятелски отношения и Мария напуска музикалната компания, за да създаде семейство с бизнесмен, приближен до покойния шеф на „МТел” Владимир Грашнов и да се посвети на предстоящото майчинство.  На 30-ия й рожден ден Грашнов й подарява последен модел „Ягуар”, за което дълго се говори в цяла България.

След почти 15-годишно отсъствие, Мария се върна на сцената с признанието, че й се пее. За съжаление, коронавирусът почти е замразил творческите й ангажименти, но красавицата не се отчайва и вярва в идването на по-добри времена. Покрай рождения си ден, който бе на 24 юни Мария си прави равносметка.

„Най-хубавият момент е когато се роди сина ми. Най-лошият е когато татко почина. Още не съм преодоляла смъртта му и мисля, че никога няма да я преодолея. Така сме устроени хората. Когато останем насаме, винаги мислим за тези, които не са сред нас. Всъщност, аз не вярвам, че татко го няма. Той е някъде в пространството, гледа ме, закриля ме, помага ми. Той много често пътуваше в чужбина.

И сега си мисля, че е заминал някъде на турне за по-дълго време. Понякога имам усещането, че всеки момент ще се върне, ще се появи на вратата широко усмихнат и разперил ръце, за да ме прегърне. Не съм го загубила, толкова истинско усещам присъствието му“, откровена е Мария.

„Най-хубавият ми рожден ден е 30-ия. Бях родила сина ми и бях много щастлива. Беше бебе на 6 месеца, но издържа цялото парти, смях, музика, шумотевица. Държа се геройски като възрастен мъж. Това е най-сладкият ми рожден ден. Малкият въртеше очи и гледаше с интерес гостите, различните шумове, всички му се радваха“, спомня си певицата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки