Певицата Мария Грънчарова: Не вярвам, че татко го няма! (Вижте изповедта й)

0

Мария Грънчарова е дъщеря на обичания естраден изпълнител от близкото минало Борислав Грънчаров и манекенката Светла. Става певица покрай баща си, а двамата започват да правят съвместни участия в страната. По-късно лично Слави Трифонов кани чаровната брюнетка на участия с бенда му и тя става сред най-популярните изпълнители у нас.

Двамата обаче не запазват за дълго приятелски отношения и Мария напуска музикалната компания, за да създаде семейство с бизнесмен, приближен до покойния шеф на „МТел” Владимир Грашнов и да се посвети на предстоящото майчинство.  На 30-ия й рожден ден Грашнов й подарява последен модел „Ягуар”, за което дълго се говори в цяла България.

След почти 15-годишно отсъствие, Мария се върна на сцената с признанието, че й се пее. За съжаление, коронавирусът почти е замразил творческите й ангажименти, но красавицата не се отчайва и вярва в идването на по-добри времена. Покрай рождения си ден, който бе на 24 юни Мария си прави равносметка.

„Най-хубавият момент е когато се роди сина ми. Най-лошият е когато татко почина. Още не съм преодоляла смъртта му и мисля, че никога няма да я преодолея. Така сме устроени хората. Когато останем насаме, винаги мислим за тези, които не са сред нас. Всъщност, аз не вярвам, че татко го няма. Той е някъде в пространството, гледа ме, закриля ме, помага ми. Той много често пътуваше в чужбина.

И сега си мисля, че е заминал някъде на турне за по-дълго време. Понякога имам усещането, че всеки момент ще се върне, ще се появи на вратата широко усмихнат и разперил ръце, за да ме прегърне. Не съм го загубила, толкова истинско усещам присъствието му“, откровена е Мария.

„Най-хубавият ми рожден ден е 30-ия. Бях родила сина ми и бях много щастлива. Беше бебе на 6 месеца, но издържа цялото парти, смях, музика, шумотевица. Държа се геройски като възрастен мъж. Това е най-сладкият ми рожден ден. Малкият въртеше очи и гледаше с интерес гостите, различните шумове, всички му се радваха“, спомня си певицата.

Прегледана: 51504

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки