Зловещо! 3 години след смъртта на Роро близка получи известие от него

0

Съобщение от Роро Кавалджиев получи негова близка повече от 3 години след смъртта му.

От снимка, публикувана в онлайн издание, става ясно че явно телефонният номер на водещия вече се ползва от друг абонат. В момента, в който новият клиент е активирал акаунт във Вайбър, познатата на Роро е получила известие. Тя е запазила контактите му, за да й напомнят за добрия приятел, който е загубила. А се оказа, че точно това й е изиграло подла шега.

Въпреки че жената е наясно какво се е случило и защо е получила известието, то е достатъчно смущаващо, коментират запознати със ситуацията.

Кой е новият ползвател на номера и знае ли той, че преди време на този телефон е отговарял покойният водещ, към този момент не е известно.

Ще припомним, че Роро Кавалджиев напусна този свят преди няколко години. След кратък престой в болнично заведение синът на Вили Кавалджиев напусна този свят преждевременно. Тогава се коментираше, че се е самолекувал у дома. Едва когато се почувствал наистина зле, потърсил лекарска помощ. Оказало се обаче, прекалено късно.

Като причина за неразположението му тогава се сочеше мистериозна бактерия, с която той се заразил по време на почивка на остров Бали.

Прегледана: 19608

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки