Зловещо! 3 години след смъртта на Роро близка получи известие от него

0

Съобщение от Роро Кавалджиев получи негова близка повече от 3 години след смъртта му.

От снимка, публикувана в онлайн издание, става ясно че явно телефонният номер на водещия вече се ползва от друг абонат. В момента, в който новият клиент е активирал акаунт във Вайбър, познатата на Роро е получила известие. Тя е запазила контактите му, за да й напомнят за добрия приятел, който е загубила. А се оказа, че точно това й е изиграло подла шега.

Въпреки че жената е наясно какво се е случило и защо е получила известието, то е достатъчно смущаващо, коментират запознати със ситуацията.

Кой е новият ползвател на номера и знае ли той, че преди време на този телефон е отговарял покойният водещ, към този момент не е известно.

Ще припомним, че Роро Кавалджиев напусна този свят преди няколко години. След кратък престой в болнично заведение синът на Вили Кавалджиев напусна този свят преждевременно. Тогава се коментираше, че се е самолекувал у дома. Едва когато се почувствал наистина зле, потърсил лекарска помощ. Оказало се обаче, прекалено късно.

Като причина за неразположението му тогава се сочеше мистериозна бактерия, с която той се заразил по време на почивка на остров Бали.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки