Георги Шопов и половинката му се борили за дете 2 години! Накрая чакали момче, а дошла Виолета

0

Победителят в „Гласът на България” Георги Шопов е заедно с жената на живота си от повече от десетилетие. Познават се вече повече от 12 години, а живеят под един покрив от 11.

Въпреки голямата любов и силните чувства, щастието им не било пълно до момента, в който на бял свят не се появила дъщеря им Виолета.

За да имат дете, двамата преминали през куп изпитания. Няколко спонтанни аборта, лечение на автоимунно заболяване, страх през цялата бременност. Борбата им за дете продължила повече от 2 години.


Двамата треперели до последно. Лекарите ги успокоявали, че всичко ще е наред. Но и ги подвели – през по-голямата част от бременността си Ива мислела, че чака син. Едва в края им казали, че може да е момиче.

Заради съмненията, двамата се били разбрали – ако е момче, ще носи името на дядо си по майчина линия. Ако е момиче, ще го кръстят на майката на Георги.

Така и станало. На бял свят се появила малката Вили, която се превърнала в център на любовта и грижите на семейството.

Именно заради нея 43-годишният изпълнител се записал за кастингите на предаването. Тя му била и стимул за победата. На нея Георги посветил титлата, както и целия си живот.

Неизменно в картинката е Ива, която е опора и пръв приятел на музиканта.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки