Рачков зазижда любовната мъка! Строи имение в Еленския балкан

0

Димитър Рачков е закупил имот в красивия Еленски балкан. Цената на мястото е около 100 хиляди лева. А върху парцела водещият възнамерява да издигне имение, пише популярно издание. Концентрирайки мислите си в друга посока, той се надява да преодолее драмата в личен план.

Наскоро стана ясно, че целия си хонорар от осмия сезон на „Като две капки вода” Рачков е инвестирал в имота. Той е избрал парцел в популярната махала Козлевци. Строителните работи дори вече са започнали и до края на лятото телевизонерът се надява да посреща гости в новото си имение.

Местни жители споделят, че въпреки че е наел сериозна строителна фирма за изграждането на новия си дом, Рачков предпочита лично да надзирава дейностите. Той редовно пътувал до имота, за да е в час с всяка стъпка.

Лично е издействал в общината пътят до имението му да бъде асфалтиран, защото до момента до парцела се стигало по черен път, израснал в буреняци.

Живеещите в района се надяват това да не е последният плюс от обстоятелството, че вече ще си имат известен комшия. Щом се заговори за Рачков, те се надяват и други имотни българи да се поинтересуват от района им. Поминък и хляб там почти няма, въпреки красивата природа.

За финал ще припомним само, че това не е единственият имот на Рачков. Освен апартамента в Бургас и мезонета в София, който все пак наскоро продаде, Митко има още къща в Твърдица и вила на брега на езерото в Панчарево.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки