Галя от „Каризма“ потъна от срам заради Миро в „Капките“ (Вижте как певецът я унижи)

0

Изключително неловка и конфузна ситуация се наложи да изтърпи изпълнителката от бившия дует „Каризма“ Галя Курдова. На сцената на „Като две капки вода“ нейният бивш партньор Миро се държа изключително унизително и певицата потъна от срам.

На снощния лайф Галя и Миро за първи път излязоха заедно на сцена от 12 години насам. Двамата дълго време бяха скарани и не си говореха, но се събраха отново заради „Капките“. Галя се преобрази като Оливия Нютън-Джон, а Миро – като Джон Траволта.


След финала на изпълнението им водещият Димитър Рачков попита Миро да очакват ли нов дует от тях. „Сега сте 100-тно предаване. След още толкова двамата ще се съберем“, отговори изпълнителят на „Очите“. Рачков подхвърли, че още 8 години са много време, а Зуека отново подхвана темата за общ проект.

Миро обаче замълча, докато Галя се подсмихваше конфузно. След като въпросът бе зададен за трети път, Миро видимо се смути и ядоса. „Не го поставяйте на тясно“, опита се да излезе от положение Галка, потъналата от срам и унижение.

Миро неведнъж е казвал в медиите, че повече никога няма да работи с нея. Причината за раздялата между двама им е заем, който Галя забравила да му върне. „На Коледа тя остави семейството ми без пари, защото забрави да отиде до банката. Тогава си казах: „Пич, нали знаеш, че това е краят“.

Въпреки че Миро се съгласи да й помогне в „Капките“, той видимо не се стараеше с образа на Джон Траволта, а по-скоро пя като себе си.

Прегледана: 133625

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки