Галя от „Каризма“ потъна от срам заради Миро в „Капките“ (Вижте как певецът я унижи)

0

Изключително неловка и конфузна ситуация се наложи да изтърпи изпълнителката от бившия дует „Каризма“ Галя Курдова. На сцената на „Като две капки вода“ нейният бивш партньор Миро се държа изключително унизително и певицата потъна от срам.

На снощния лайф Галя и Миро за първи път излязоха заедно на сцена от 12 години насам. Двамата дълго време бяха скарани и не си говореха, но се събраха отново заради „Капките“. Галя се преобрази като Оливия Нютън-Джон, а Миро – като Джон Траволта.


След финала на изпълнението им водещият Димитър Рачков попита Миро да очакват ли нов дует от тях. „Сега сте 100-тно предаване. След още толкова двамата ще се съберем“, отговори изпълнителят на „Очите“. Рачков подхвърли, че още 8 години са много време, а Зуека отново подхвана темата за общ проект.

Миро обаче замълча, докато Галя се подсмихваше конфузно. След като въпросът бе зададен за трети път, Миро видимо се смути и ядоса. „Не го поставяйте на тясно“, опита се да излезе от положение Галка, потъналата от срам и унижение.

Миро неведнъж е казвал в медиите, че повече никога няма да работи с нея. Причината за раздялата между двама им е заем, който Галя забравила да му върне. „На Коледа тя остави семейството ми без пари, защото забрави да отиде до банката. Тогава си казах: „Пич, нали знаеш, че това е краят“.

Въпреки че Миро се съгласи да й помогне в „Капките“, той видимо не се стараеше с образа на Джон Траволта, а по-скоро пя като себе си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки