Синът на Маджаров – пиянства, наркотици, чалготеки, побоища…

0

Покрай зверското убийство на журналиста Милен Цветков от надрусания милионерски син Кристиан Николов темата за разглезените богаташки наследници отново е на дневен ред.

Какъв е профилът на младите нехранимайковци, които парадират с лъскави джипове, знойни мадами и непосилно лек живот, на който тийнейджърите, за съжаление, завиждат? Примери около нас колкото искаш – достатъчно е да се вгледаме обаче в един от синковците, за да добием представа за цялата армия разглезени милионери. В профила на ВИП обитател на нощния живот се вживява, например, синът на олигарха Димитър Маджаров, един от големите производители на мляко и месо у нас.

За пред медиите Филип Маджаров е бъдещият наследник на империята на тате – през 2012-а е завършил мениджмънт, при това не в някой изпаднал български университет, а във Великобритания. След дипломирането си се включва в семейния бизнес, за радост на фамилията. Извън протокола обаче Филип е типичният лигльо, роден със сребърна лъжица – в устата или на друго място. За родения в Пловдив баровец, досущ като останалите наследници с пари и власт, е писано, че бил почитател на забранените субстанции, алкохола, хазарта и, разбира се, високите скорости с тунинговани автомобили.

Юлия и Димитър са разглезили до небесата наследника си, шушукат в Пловдив

Полицейските архиви пазят информация за изпълненията на Филип по пътищата. Засечен да шофира с безразсъдно висока скорост в населено място, рискувайки живота на спътниците си и на околните, баровецът е лишен от свидетелството си за правоуправление за половин година. Бащата се опитва да оправи проблема с връзки, но явно не са му стигнали аргументите или подкупът.

Лудницата обаче продължава – пиянства, наркотици, чалготеки, побоища. Луксозен петзвезден живот, купен с парите на тати. Сред екстрите, освен джипове и спортни коли, откриваме и скъпарско имение в полите на Витоша. Неотдавна се появи информация, че Филип Маджаров е залитнал сериозно и по хазарта. Зависимостта му от комара била толкова силна, че заложил джипа си в игрална зала. Под тепетата разправят, че автомобилът дори бил нашарен с рекламните надписи на казиното и с него си се возели служителите на игралния дом.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки