Синът на Маджаров – пиянства, наркотици, чалготеки, побоища…

0

Покрай зверското убийство на журналиста Милен Цветков от надрусания милионерски син Кристиан Николов темата за разглезените богаташки наследници отново е на дневен ред.

Какъв е профилът на младите нехранимайковци, които парадират с лъскави джипове, знойни мадами и непосилно лек живот, на който тийнейджърите, за съжаление, завиждат? Примери около нас колкото искаш – достатъчно е да се вгледаме обаче в един от синковците, за да добием представа за цялата армия разглезени милионери. В профила на ВИП обитател на нощния живот се вживява, например, синът на олигарха Димитър Маджаров, един от големите производители на мляко и месо у нас.

За пред медиите Филип Маджаров е бъдещият наследник на империята на тате – през 2012-а е завършил мениджмънт, при това не в някой изпаднал български университет, а във Великобритания. След дипломирането си се включва в семейния бизнес, за радост на фамилията. Извън протокола обаче Филип е типичният лигльо, роден със сребърна лъжица – в устата или на друго място. За родения в Пловдив баровец, досущ като останалите наследници с пари и власт, е писано, че бил почитател на забранените субстанции, алкохола, хазарта и, разбира се, високите скорости с тунинговани автомобили.

Юлия и Димитър са разглезили до небесата наследника си, шушукат в Пловдив

Полицейските архиви пазят информация за изпълненията на Филип по пътищата. Засечен да шофира с безразсъдно висока скорост в населено място, рискувайки живота на спътниците си и на околните, баровецът е лишен от свидетелството си за правоуправление за половин година. Бащата се опитва да оправи проблема с връзки, но явно не са му стигнали аргументите или подкупът.

Лудницата обаче продължава – пиянства, наркотици, чалготеки, побоища. Луксозен петзвезден живот, купен с парите на тати. Сред екстрите, освен джипове и спортни коли, откриваме и скъпарско имение в полите на Витоша. Неотдавна се появи информация, че Филип Маджаров е залитнал сериозно и по хазарта. Зависимостта му от комара била толкова силна, че заложил джипа си в игрална зала. Под тепетата разправят, че автомобилът дори бил нашарен с рекламните надписи на казиното и с него си се возели служителите на игралния дом.

Прегледана: 109991

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки