Дъщерята на Тодор Батков стана певица, измисли си псевдоним, за да не я свързват с фамилията

0

Дъщерята на Тодор Батков крие от какво семейство произхожда. 21-годишната Калина си е измислила псевдоним, с който държи да се представя пред хората, избягвайки да им споделя своята фамилия. Истинското ѝ име знаят единствено близките и познатите от нейното детство. За останалите е Кей Лина.

Вместо да тръгне по стъпките на баща си и да стане адвокат, или на брат си – Тодор младши, и да си опита късмета в бизнеса, Калина е решила да става певица. Тя е студентка в Лондон и именно там записва песните си, които сама композира. Най-вероятно тази творческа дейност се развива, благодарение на финансови инжекции от страна на богатия ѝ татко, който обаче не се обижда, че дъщерята крие роднинската им връзка. Тя предпочита да пази в тайна произхода си и най-вече своето фамилно име.

Вместо да се представя като Калина Баткова, както е записана в свидетелството си за раждане, се подписва като Кей Лина. Отказва да говори в подробности за своето семейство и се надява да мине за най-обикновено момиче, успяло да пробие на музикалната сцена в Лондон.


Пеенето всъщност е любимо занимание на цялото семейство Баткови. Всички, които са били в компания с баща ѝ, знаят неговата слабост към народната музика и фактът, че може да изкара от началото до края целия репертоар на Николина Чакърдъкова. Брат ѝ Тодор младши е наследил таланта на таткото. Като дете той е бил част от детска вокална група в частното училище, в което се е обучавал. Има цели албуми, записани с този състав. Но когато пораства, рязко сменя посоката и решава да се занимава с бизнес. И до днес обаче за Тодор младши няма по-приятно занимание от това да е на сцена, включително като диджей.

 Калина е единствената, която е събрала смелост да следва своята мечта – музиката. Като дете любимата ѝ певица била Тони Димитрова. После обаче музикалният ѝ вкус претърпява развитие и към днешна дата звучи доста „по-вносно” в сравнение с гласовитата бургазлийка. Кей вече е готова със записите за първия си албум. Има и клип към една от песните, който е снимала със студенти от НАТФИЗ. Външният вид на момичето няма нищо общо с традиционната визия на богатите наследници. 

По Кей няма и следа от скалпел, силикон или хиалурон, дори гримът почти отсъства. Момичето изглежда възпитано и добре образовано, което показва, че бащата е свършил добре своята работа по отглеждането ѝ. Сега ѝ съдейства за организиране на участия в медии, с които се надявам да стане популярна, без да акцентира на своя произход.

Прегледана: 74176

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки