Дъщерята на Тодор Батков стана певица, измисли си псевдоним, за да не я свързват с фамилията

0

Дъщерята на Тодор Батков крие от какво семейство произхожда. 21-годишната Калина си е измислила псевдоним, с който държи да се представя пред хората, избягвайки да им споделя своята фамилия. Истинското ѝ име знаят единствено близките и познатите от нейното детство. За останалите е Кей Лина.

Вместо да тръгне по стъпките на баща си и да стане адвокат, или на брат си – Тодор младши, и да си опита късмета в бизнеса, Калина е решила да става певица. Тя е студентка в Лондон и именно там записва песните си, които сама композира. Най-вероятно тази творческа дейност се развива, благодарение на финансови инжекции от страна на богатия ѝ татко, който обаче не се обижда, че дъщерята крие роднинската им връзка. Тя предпочита да пази в тайна произхода си и най-вече своето фамилно име.

Вместо да се представя като Калина Баткова, както е записана в свидетелството си за раждане, се подписва като Кей Лина. Отказва да говори в подробности за своето семейство и се надява да мине за най-обикновено момиче, успяло да пробие на музикалната сцена в Лондон.


Пеенето всъщност е любимо занимание на цялото семейство Баткови. Всички, които са били в компания с баща ѝ, знаят неговата слабост към народната музика и фактът, че може да изкара от началото до края целия репертоар на Николина Чакърдъкова. Брат ѝ Тодор младши е наследил таланта на таткото. Като дете той е бил част от детска вокална група в частното училище, в което се е обучавал. Има цели албуми, записани с този състав. Но когато пораства, рязко сменя посоката и решава да се занимава с бизнес. И до днес обаче за Тодор младши няма по-приятно занимание от това да е на сцена, включително като диджей.

 Калина е единствената, която е събрала смелост да следва своята мечта – музиката. Като дете любимата ѝ певица била Тони Димитрова. После обаче музикалният ѝ вкус претърпява развитие и към днешна дата звучи доста „по-вносно” в сравнение с гласовитата бургазлийка. Кей вече е готова със записите за първия си албум. Има и клип към една от песните, който е снимала със студенти от НАТФИЗ. Външният вид на момичето няма нищо общо с традиционната визия на богатите наследници. 

По Кей няма и следа от скалпел, силикон или хиалурон, дори гримът почти отсъства. Момичето изглежда възпитано и добре образовано, което показва, че бащата е свършил добре своята работа по отглеждането ѝ. Сега ѝ съдейства за организиране на участия в медии, с които се надявам да стане популярна, без да акцентира на своя произход.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки