Деми Ловато: Екипът ми не ми разрешаваше да се храня

0

Деми Ловато разказа за строгия хранителен режим, на който била подложена от страна на своя екип. Певицата призна, че до голяма степен това е повлияло на емоционалното ѝ състояние, подтиквайки я да прибегне до приема на наркотични вещества.

Деми за пореден път доказа, че не се притеснява да говори за миналото си открито. Певицата бе гост в шоуто на Елън Дедженеръс, където сподели за своето хранително разстройство. Колкото и невероятно да звучи, екипът на Ловато има много общо със здравословния проблем на певицата, както и със злощастния инцидент със свръхдозата, който едва не отне живота ѝ.

Въпросният екип оказвал силен натиск върху Деми. Певицата многократно се обръщала за помощ към своите колеги, но никой от тях не приемал състоянието ѝ за притеснително.

„Когато бяхме настанени в някой хотел, те премахваха телефона от стаята ми, за да нямам възможност да си поръчам храна от ресторанта, а когато имаше плодове, те ги изхвърляха, тъй като съдържали твърде много захар“, коментира певицата.

В даден момент Деми се уморила и признала пред екипа си как се чувства, но в замяна не получила нищо друго освен пренебрежение.

„Ти си голям егоист. Това ще съсипе нещата не само за теб, но и за нас“, споделили колегите на Ловато.

Към момента певицата работи с нов екип и изглежда, че заедно постигат страхотни неща, които оказват положителен ефект върху емоционалното ѝ състояние.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки