На 29 февруари се отваря портал към другия свят

0

Вероятността да се роди човек на 29 февруари е 1:1461. Рядка възможност – това късмет ли е или лоша поличба? Високосната година се появява с въвеждането на Юлианския календар през 46 г. от новата ера и оттогава хората му приписват необикновени свойства. Преди векове се смятало, че родените на 29 февруари имат специални способности. Според някои древни източници този ден е сакрален, ден мистерия. Ден, в който се отваря прозорец към „паралелния свят“. Неслучайно и днес наричат 29 февруари „изплъзващ се“ или „прескачащ“, сякаш се появява от никъде и отива в нищото.


Смятало се, че на този ден се раждат избраници, един вид посланици от паралелния свят. В древността тези хора били смятани за родени магьосници, притежаващи пророчески дар. И тъй като били отглеждани и пазени, принудени да живеят като затворници, „избраните“ действително придобивали дарба да предсказват, да изцеляват и да „изчистват“ от лошотии.

А какво може да означава, ако във вашия живот често се срещате с хора, родени на 29 февруари? Като имаме предвид, че това са хора посланици, те вероятно са се появили при вас, за да предадат някаква информация. Може това да е урок или пък някакви нови знания. „Информацията, дошла при нас чрез човек, роден на 29 февруари, има таен смисъл и е добре да се вслушваме в нея“, казват експерти по езотерика

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки